Oldalak

2015. május 3., vasárnap

Sziasztok!

 Sajnálom, hogy megint elkellet tűnöm. Ígérem legkésőbb hétvégén várható a folytatás.
  Ha már éppen  így írok nektek, akkor szeretnék még valamit mondani. A történet vége felé járunk. Már csak három rész van hátra.

7 megjegyzés:

  1. Ne legyen.. kerlek.. imadom ezt a blogot.. es szerintem minden letezo ember aki ide teved igy van ezzel.. 3 resz? Az szerintem edes keves.. meg vagy 100at kene (muhaha) :DD.. de tenyleg.. nagyon jo blog.. kar volna abbahagynod.. :(

    VálaszTörlés
  2. Kár. Megértelek. Barátnőmnek is van ilyen blog és ő azért hagyta abba mert szinte már nem volt ideje se ötlete és inkább ne is beszéljünk a parancsolgatós olvasókról.

    VálaszTörlés
  3. ne legyen vége:((( NEM AKAROOM XD nagyon jó blogod van, és nem baj ha későn jön rész csak jöjjön, amikor ráérsz!! és ha nincs ötleted akkor csinálj egy olyan bejegyzést h komiba mindenki megírja az ötletét és kapsz ikletet :D igy minden probléma meg van oldva amit az előző névtelentől hallottunk!!
    by.:miri

    VálaszTörlés
  4. de ez csak egy ötlet mert nem vagyok parancsolgatós xdddd

    VálaszTörlés
  5. Celin-nek lassan vége?Mert ehhez csak ennyit mondhatok: Ááááá!
    Nem örülök neki,de ez a te blogod,és ezért nem szólok bele.Én mindig nagyon megszerettem Celin-t,mindig vártam az új részt,és most kiderül,hogy talán elengeded.Szeretem ezt a blogot,és ezzel nem vagyok egyedül :)

    VálaszTörlés
  6. Kár h vége... amikor most ojan sok iklet lenne mert celinének kislánya lesz elötte a világ neki is leirhatnád (persze csak ha szeretnéd) a szerelmi életét de csak ez csak egy iklet adás volt :) nekem személy szerint nagyon tetszenne ez a fojtatás :)

    VálaszTörlés